ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA "LITTLE BEES"!

Školica engleskog jezika za decu vrtićkog uzrasta ( 3-7 godina )

Program podrazumeva adekvatno i efikasno savladavanje jezika kroz kreativne radionice - vođeni igrom kroz metodu otkrivanja, deca usvajaju strani jezik sa lakoćom i interesovanjem. Kreativno i interaktivno koncipiran program usvajanja novih znanja visoko motiviše decu i daje maksimalan efekat procesa učenja. Nastava se održava u savremeno opremljenim i adekvatno uređenim prostorijama vrtića Pčelice u sredini koja je visoko stimulišuća za dete.

Škola engleskog jezika za decu školskog uzrasta

Program podrazumeva razvijanje svih jezičkih veština - govora, slušanja, čitanja i pisanja kao i komunikacionih sposobnosti. Nastavni plan je usaglašen sa programom osnovnoškolskog obrazovanja i pruža mogućnost nadograđivanja već postojećeg znanja. Program podrazumeva adekvatno i efikasno savladavanje jezika kroz kreativne radionice - vođeni igrom, kroz metodu otkrivanja, deca usvajaju strani jezik sa lakoćom i interesovanjem.

Kreativno i interaktivno koncipiran program usvajanja novih znanja visoko motiviše decu i daje maksimalni efekat procesa učenja.